Trainingen

Al mijn trainingen hebben in de kern te maken met filosofie, zelfontwikkeling en zelf-overstijging. Door gebruik te maken van een breed scala aan methodes, theorieën, oefeningen en inzichten maak ik van elke training een aanknopingspunt om jezelf beter te leren kennen met zelftransformatie als uiteindelijke doel. Dat kan iets kleins en concreets zijn, zoals beter worden in spreken in het openbaar, of fundamenteel en groots zoals het herzien van kernwaardes en het vormgeven van je ideale leven. Dat zorgt er ook voor dat geen enkele training hetzelfde is en ik op dynamische wijze inspeel op de wensen van alle deelnemers. Wel garandeer ik een afwisseling van theorie en informatie met praktische tools die je de rest van je leven kunt blijven gebruiken. 

Hieronder een selectie van de Trainingen die ik geef

Socratische Gesprekken

Elke drie weken organiseer ik een Socratisch gesprek rondom een ander thema. Het doel hiervan is om samen met een groep mensen te reflecteren op de grote vragen van het leven en verdieping te vinden voor jezelf. Want alleen is het erg lastig om concepten zoals rechtvaardigheid, liefde en straf te doorgronden. Daarnaast zorgt het meedoen aan een socratisch gesprek er ook voor dat je oefent met de kunst van het luisteren. Voor meer informatie over wat een Socratisch gesprek precies is kan je hier kijken

NLP PRactitioner Voorjaar 2021

Tijdens deze acht daagse NLP opleiding leer je alle basistechnieken- en kennis van het NLP. Het is een ontzettend krachtige en filosofische tool voor zelfontwikkeling. Tijdens deze opleiding leer je jouw je eigen leven vormgeven door onder anderen je toekomst te bepalen, te leren beter grip te krijgen op je emoties, gedachtes en herinneringen en effectief leren taal te gebruiken.

Trainingen op maat

Bedrijven die hun medewerkers inspireren, ruimte bieden om zichzelf te ontwikkelen en reflectie aanmoedigen worden steeds geliefder. In een wereld die steeds sneller verandert, steeds complexer wordt en waar steeds minder ruime is voor universele waarheden is het van essentieel belang dat mensen zingeving en hun eigen maatschappelijke waarde vinden. Door filosofische elementen en NLP te verbinden in een socratisch leermethode worden deelnemers uitgedaagd om zelf na te denken en buiten hun comfort-zone te stappen. En omdat filosofie en NLP zulke grote veelomvattende methodes zijn, kan ik over veel onderwerpen een training op maat maken. Dus wanneer je een filosofische impuls wil geven aan je team, organisatie of afdeling, neem dan vrijblijvend contact met me op. Dan kijken we samen wat voor een soort training past.