Licensed NLP Practitioner Scheinertraining

Inhoud

De Scheinertraining NLP Practitioner opleiding is vooral een praktische opleiding want NLP moet je doen! Deze opleiding heeft als hoofdonderwerp persoonlijke ontwikkeling en groei, hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, makkelijker kunt ontspannen en ongewenste emoties zoals stress en onzekerheid de baas wordt. Alles wat je leert kun je ook meteen toepassen in je dagelijkse leven en dat maakt dus ook dat je er meteen de eerste dag van de opleiding al heel veel aan hebt. Hierdoor verbeter je de relaties om je heen met je partner, vrienden en collega’s en de kwaliteit van je leven verbetert met de dag.

De opleiding bestaat uit vier blokken die elke een ander thema hebben. Blok één gaat over hoe je brein werkt, de NLP-basistechnieken en het Enneagram. Blok twee gaat over taal, met name de twee verschillende communicatiemethodes: het meta- en miltonmodel. Blok drie gaat over je vijf zintuigen en hoe je die het beste in kan zetten. Het laatste blok gaat slimme strategieën en sluit af met een examen.  

Wanneer je nog meer wilt weten over de NLP Practitioner, het programma, de tijden en de vroegboekkorting lees dan de gratis studiegids.

Praktische informatie

  • Duur: Deze opleiding duurt vier weekenden van 10-17.
  • Output: Je leert alle NLP basistechnieken, je enneagram persoonlijkheidstype, twee communicatiemodellen en nog veel meer om het beste uit je leven te halen. Je rond de opleiding af met een officieel diploma voor van de Society of NLP met de oorspronkelijke handtekening van de grondlegger van NLP Dr. Richard Bandler uit de Verenigde Staten van Amerika.
  • Deelnemers: Het maximum aantal deelnemers is 15.
  • Voorbereiding: Voor deze opleiding is geen voorbereiding of voorkennis nodig.
  • Locatie: Mijn trainingslocatie is op IJburg in Amsterdam: Mattenbiesstraat 24, 1087cc.
  • Investering: De prijs per deelnemer is €1750,- met vroegboekkorting van 20% tot 1 juni €1400,- en 10% tot 1 augustus €1575.-
  • Datum: De data zijn 7 & 8 november, 28 & 29 november 2020, 16 & 17 januari, 6 & 7 februari 2021.
  • Incompany? Deze training kan ook op locatie worden gegeven tijdens een heidag of als inspiratiesessie. Prijs op aanvraag.

Meld je aan!