Filosofie van NLP awareness sessie

In het kort

NLP is een ongelofelijk groot onderwerp waar je dagen, zo niet maanden mee kan vullen. Deze awareness sessie gaat verder in op de filosofische basis van NLP. Want hoewel NLP zo een ongelofelijk groot en breed onderwerp is zijn ook de ideeën van NLP, net als alle andere theorieën van zelfontwikkeling, gebaseerd op een bepaalde filosofie, een bepaalde manier waarop er naar mensen, gedrag en interactie wordt gekeken.

Tijdens deze awareness sessie zullen we dieper ingaan op de acht vooronderstellingen van NLP en hun verhoudingen met andere filosofische ideeën. Ook zullen we tijdens deze sessie dieper ingaan op de geschiedenis van NLP en de ideeën die als inspiratie hebben gediend voor de creatie van NLP. Als laatste behandelen we een NLP techniek die je helpt om altijd goede beslissingen te maken en je weerhoudt van slechte beslissingen.

Download hier het gratis ebook ‘wat is nlp?’

De sessie is bedoeld voor iedereen die nog beter wil begrijpen wat NLP nou precies is, welk wereldmodel het effectiefst is om NLP zo goed mogelijk toe te passen en welke ideeën de grondlegger van NLP heeft over de mens en de interpretatie van de wereld om ons heen. Daarnaast geeft het je ook een inkijkje in wat NLP allemaal nog meer te bieden heeft en gaan we met elkaar aan de slag om de goede/slechte beslissingen techniek te oefenen.

Praktische informatie

Meld je aan!